OVER ONS

Wij Han en Alexandra ’t Hart heette u van harte welkom op onze webshop ZaZa Deco Home. In 2002 zijn wij met onze zoon vanuit Nederland verhuisd om onze droom te volgen naar ons geliefde eiland Kreta. Wij hebben op verschillende plekken op Kreta gewoond en gewerkt. Tot dat wij in 2014 de kans kregen om onze droom te verwezenlijken. Dit werd een eigen winkel in Kato Gouves.

ZaZa is mijn bijnaam, vandaar dat onze winkel werd gedoopt onder de naam ZaZa Home Deco. Wij verkopen dus van alles voor in het huis. Een gedeelte van ons assortiment wordt door Han zelf ontworpen en gemaakt.Ook verkopen wij 2e hands artikelen zoals boeken in diverse talen, kasten etc. Vanaf oktober breiden wij ons assortiment uit met kerstartikelen. Wij zijn 7 dagen in de week geopend in het zomerseizoen en in de winter maanden zijn wij ook open maar dan beperkt.
U kunt ons ook volgen via Instagram en Facebook
Op onze Facebook pagina staan onze openingstijden.

Sinds 2016 zijn wij ons gaan verdiepen in een webshop omdat daar door de toeristen veel vraag naar was. Nu is het voor ons helaas niet mogelijk om alles wat wij in de winkel verkopen ook op de webshop te zetten vandaar dat het assortiment beperkt is. Wel gaan wij onze metalen en houten tekstborden in retrostijl en kussens verkopen, die wij kunnen versturen naar alle Europese landen.

Super trots zijn wij!

Voor meer informatie of speciale bestellingen kunt u contact met ons opnemen:

0030 69 7598 2784

0030 2897-043251

Contactformulier